• 0032487415410
  • info@jcproductions.be

Copywriting

Ik publiceer al sinds de start van mijn carrière teksten in allerlei vakgebieden. In het begin was ik vooral actief  in de leisure sector (muziek, sport, film, tv, internet).  Zo was ik een tijdje content manager voor Marketing NT , een bedrijf gespecialiseerd in leuke sms-boodschappen. Daarna heb ik voor The Ticket, het culturele magazine verschillende bijdragen geleverd. Verder schreef ik vanaf 2000 freelance o.a. voor het culturele jongerenmagazine/website Out Soon – Cafe-Cool.be en verzorgde ik ook projecten voor het website development bedrijf, Webcreations. Webmaster was ik ook voor http://voetbal.be voor het WK in Zuid-Korea en Japan in 2002.

Daarna heb ik mij meer op de IT-sector gericht terwijl ik actief was binnen het bedrijf COMMSwitch NV. Hiervoor stuurde ik geregeld nieuwsbrieven met nieuwtjes binnen de sector naar het doelpubliek. Voor Container Quick Lock (http://www.containerquicklock.com)  heb ik ook gedurende een aantal jaren de communicatie verzorgd op freelance basis.

Vanaf 2012 was ik de eindverantwoordelijke van het Celebration magazine, een gratis B2B magazine, uitgegeven op 50.000 exemplaren door Het Witte Paard. Dit omhelsde zowel het advertentie gedeelte als de redactionele bijdragen. U kan alle edities waar ik heb aan gewerkt heb in PDF vorm vinden op de URL.

Voor interviews, publireportages, promotionele artikels, vertalingen (ENG/NL), case studies, verslagen etc. bent u bij mij ook aan het juiste adres.

Voor voorbeelden van teksten klikt u in het menu op portfolio.